Status server

 • CH1   Online
 • CH2   Offline
 • Jucători on   7
 • Jucători 24h   59
 • Magazine   0
 • Conturi create azi   0
 • Cupluri   36
Statisticile au un delay de 7 minute.

Top 5 DMG

 • Scripter   102k
 • [VIP]HateMe   102k
 • [VIP]PuFF   101k
 • [VIP]Kareem   84k
 • [VIP]Klugi   84k

Evenimente

Ora locală: 03:29
  

Regulament M2A

* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuză pentru încălcarea acestui Regulament, faptul că nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul să modifice oricând prevederile Regulamentului; recomandarea noastră ar fi să citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizări oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia să respecte în mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

1.Numele de utilizator:

- Numele jucătorilor nu trebuie să fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste, vulgare, asemănătoare cu ale altor jucători/membrii staff sau să facă reclamă altor servere. - Nu aveţi voi să faceţi caractere care conţin caractere de genul "IIIIIIIIIIIIIIIiiiiIIIIIIIII"

2.Denumirile breslelor,magazinelor:

- Numele breslelor/magazinelor nu trebuie să conţină nume la punctul 1. - Este interzis să faceţi magazine care conţin anunţuri ilegale: Schimburi între servere, Vânzare de conturi

3.Comportamentul în joc:

- Este interzis a se transmite mesaj privat in joc, sau prin orice sistem de mesagerie, care conține insulte, jigniri sau acuzații aduse echipei, de asemenea jignirile, aluziile de natură jignitoare/ofensatoare aduse altor jucători sunt strict interzise.
- Limbajul public indecent între jucători ce susţin a fi prieteni, se sancţionează cu blocarea chatului. Pentru asemenea discuţii aveţi grupă, mesaj privat (pm)
- Este interzis, şantajul unui jucător pentru obţinerea bunurilor sau furtul de conturi.
- Este interzis spam-ul. (Trimiterea a mai multor mesaje consecutiv se consideră spam şi veţi fi sancţionaţi.) Maximul de mesaje trimise consecutiv fiind de 3.
- Rostirea numelor altor servere prin comercializare, promovare sau prin discuţii deschise nu este permisă.
- Este interzis să faceţi caractere sub nivelul 15 cu scopul de a ataca jucătorii din regatele inamice.
- Sancţiunile pentru limbaj & comportament verbal, nu pot avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă. Este obligaţia Jucătorului implicat să păstreze dovezile.
- Limba oficială folosită în joc este limba română
- Este interzis să aruncaţi iteme în exces în hărţile populate
- Este interzis caracterului Sura (AM) să atace fără o armă în mână.
- Este interzis să comunici prin shop dacă ai chatul blocat.
- Este interzis să omorâţi jucătorii care au un nivel mai mic de 90 inclusiv. Atenţie: Jucătorii care se duc într-un regat inamic nu vor fi protejaţi de această regulă.
-NEW Este interzisă intenţia de a face lag altor jucători prin atacarea aleatorie a pietrelor metin, care sunt spawnate una aproape de cealaltă. (Ex. Desert)

3.Comportamentul cu echipa:

- Nu aveţi voie să trageţi la răspundere, înjuraţi, jigni, luaţi la mişto echipa. De asemenea nu aveţi voie să purtaţi un limbaj familiar/ofensator cu echipa.
- Nu aveţi voie să ignoraţi ce zice un membru din echipa jocului.
- Nu aveţi voie să postaţi public discuţii purtate cu un membru din echipa jocului fără acordul lui. (Se iau în calcul doar discuţiile purtate prin: Forumul oficial, Whatsapp-ul/facebook-ul/skype-ul oficial, Joc
- Acuzaţiile nefondate aduse echipei atât pe forum cât şi pe joc sunt interzise. Dacă ai o dovadă recentă (Maxim 30 zile) posteaz-o pe forum.
- Nu aveţi voie să testaţi cunoştinţele membrilor echipei

4.Războaiele între breasle::

- Nu aveți voie să vă transformaţi la un război între bresle
- Nu aveți voie să organizați blaturi între breasle. (Să organizaţi războaie în aşa fel încât să faceţi puncte.)
- Nu aveți voie să fugiți la un război pe motive că nu aveți jucători, etc.
- Nu aveți voie să stați blocati în pereți, departe de atacul inamicului la război.

6.Greşeală de program (bug) & abuzuri:

- Fiecare jucător este obligat să anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate. Exploatarea lor nu este permisă.

7.Hacking, decriptare & trişat (client de joc):

- Nu este permis să folosiţi softuri ilegale cu care puteţi trişa în joc, sau al altui soft care nu este oficial. (Oferit de noi).
[Actualizare 16.11.2020]* Orice tip de hack este pedepsit cu banarea contului în cauză, pe o durată de 365 zile.

8.Comerțul:

- Comerțul de conturi,iteme sau Yang între servere/servere private/oficiale este interzis
- Schimburile pe server pot fi cont - cont, cont - iteme/yang, iteme/yang - iteme/yang.
- Schimburile yang/iteme joc pe euro/lei reali nu sunt permise.

9.Conturile:

- Blocarea conturilor nu poate avea loc obligatoriu imediat după fapta comisă.
- Sunt excluse orice alte pretenţii ale utilizatorului cu privire la restituirea de plăţi efectuate, atât timp cât nu este convenit altfel în aceste condiţii. Donatiile nu scutesc conturile de utilizatori de la respectarea prezentului regulament şi termeni.
- Înstrăinarea datelor referitoare la cont cu terţi (ex. alţi jucători) nu este recomandată.
- Nu suntem responsabili în niciun fel pentru orice daună care rezultă în urma nerespectării acestei restricţii. Vă recomandăm să nu faceţi cunoscute nimănui informaţii cu caracter personal. Nu putem şi nu vom fi traşi la răspundere pentru acţiunile voastre în cazul unui furt al contului sau al altui abuz.
- Este de datoria ta să te asiguri că datele contului tău sunt în siguranţă. Împărtăşind aceste date cu altcineva înseamnă să pierzi credibilitatea reclamaţiilor aduse în cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate în cont. Echipa nu este responsabilă de conţinutul şi identitatea contului.
- Înţelegeţi şi sunteţi de acord că sunteţi unicul responsabil pentru propriul conţinut şi pentru consecinţele neglijenţei asupra datelor. Echipa nu garantează recuperarea conţinutului pierdut din urma neglijenţei jucătorilor sau lipsa măsurilor preventive de securitate.
- Nu vom reacţiona împotriva cazurilor de negocieri, împrumuturi de iteme din propria voinţă, sau schimburi înşelătoare între servere (ceea ce nu e legal), cu anumite pagube drept rezultat şi prejudicii.
- Nu acceptaţi fişiere de la persoanele necunoscute,este posibil ca acele fişiere să conţină viruşi/worms/keyloggere.
- Nu umblați pe diferite site-uri cu tombole sau diferite concursuri ale serverului, tot ce facem anuntam pe forum/site
- NU ESTE VINA UNUI GM SAU a ADMINISTRATORILOR (GA) ca v-a fost "SPART" CONTUL și nici nu putem împiedica acest lucru deoarece în 90% din cazuri dumneavoastră oferiți parola la alte persoane ori, luați diferite programe sau multe alte lucruri ce conțin keyloggere ascunse de pe net.
- Nu aveţi voie să creaţi mai multe conturi în scopul de a profita de anumite evenimente sau misiuni.

11. General :

- Nu răspundem de conturile/itemele voastre pierdute sau furate. Exceptii fiind în cazul în care pierderea a fost făcut din vina echipei.

12. Donaţiile/Plăţile :

În schimbul donaţiei tale primeşti Monede Dragon, RON, V.I.P sau alte obiecte prezentate la noi pe site.
- Donaţiile voastre sunt folosite la întreţinerea serverului, plătirea reclamelor, plătirea tehnicienilor, etc.
- Oricine donaţie se face pe site-ul nostru oficial, nu răspundem dacă faceţi donaţie la cineva prin intermediul altor aplicaţii/programe. Toate Link-urile necesare pentru a dona le găsiţi pe site-ul nostru.
- Orice donaţie/plată efectuată nu se rambursează. De altfel nici itemele cumpărate nu beneficiază de schimbare sau rambursare.
Nu dona decât dacă îţi permiţi să renunţi la acea sumă de bani, deoarce odata donaţi, banii tăi nu mai pot fi recuperaţi.

13.Sancțiunile:

- Echipa jocului va folosi următoarele sancțiuni pentru a menține o bună desfășurare a jocului:
* Avertismente;
* Deconectare de pe server;
* Blocare temporară;
* Restricție la chat-ul jocului;
* Blocări permanente.

Regulamentul poate fi actualizat oricând aşa că vă rugăm să vizitaţi această secţiune zilnic.
Ultima actualizare făcută în: 02.12.2020 21:51:22.